PlanManager is hét beheerpakket voor de toonaangevende bedrijven in de sector van autoschadeherstel. Gewaardeerd door zijn gebruikers en aanzien als een kwaliteitslabel door de opdrachtgevers, is PlanManager dé referentie als software voor de branche.

TIJDSWINST

De efficiëntie van PlanManager helpt u om tijd te winnen door uw administratieve processen te versnellen en te vereenvoudigen. Het principe is eenvoudig : alle gegevens mogen maximum 1 keer worden getypt. Informatie moet snel en gemakkelijk gecapteerd en beschikbaar gesteld kunnen worden – bijvoorbeeld onze baanbrekende Inspector App die schaderegistratie en dossieraanmaak tot kinderspel maakt. Bovendien kan u van om het even waar gebruik maken van PlanManager : op kantoor, thuis, onderweg, bij een klant, … en dat met gelijk welk toestel.

FOCUS OP RENDEMENT

Uw winstgevendheid verhoogt want PlanManager helpt u om dossiers korter op te volgen, problemen sneller te ontdekken en het herstelproces efficiënter te laten verlopen. Voeg daar een ongeëvenaarde operationele en management-rapportage aan toe en u heeft alle info om uw bedrijf succesvol naar de toekomst te loodsen.

FUNCTIONALITEIT

De functionele rijkdom van PlanManager is ongekend: dossierbeheer, tijdsregistratie, vervangwagen-beheer, onderdelenbestelling, facturatie, e-mails en SMS’en sturen, koppeling met de verfweegschaal, planning, bestekcreatie, Informex-koppeling, en nog veel meer … plus onze Apps voor de tablet. Alles waar een modern carrosseriebedrijf van kan dromen, vind je terug in PlanManager.

REVOLUTIONAIRE PRIJSZETTING

Geen hoge investeringen in infrastructuur, servers en backup meer nodig en ook geen aanschaf van dure vooraf te betalen licenties. PlanManager wordt als een volledig service-pakket aangeboden (software, onderhoud, updates, support, servergebruik, data-opslag en backup service in één) volgens een transparante en voor iedereen toegankelijke ‘betaal volgens gebruik’ tarificatie. Dus niet de omvang van uw bedrijf (noch in herstellingen, noch in aantal medewerkers) maar wel de kwaliteit ervan bepaalt of u met PlanManager aan de slag gaat!

INTERNATIONAAL ERKEND

Niet alleen in België en het Groothertogdom Luxemburg maar ook in Nederland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië heeft PlanManager enthousiaste gebruikers. Dat betekent dat interessante ideeën uit verschillende markten gebundeld worden in PlanManager, ten voordele van alle gebruikers in alle landen.

U wil dit alles met eigen ogen bezien? Geen probleem! Contacteer ons voor een vrijblijvende demo via sales@insypro.com. Wij tonen u zeer graag wat PlanManager voor u en uw bedrijf kan betekenen.