Self Service Portal

Bezorg uw carrosserie-klant een nieuwe digitale ervaring, reduceer het aantal telefoongesprekken, implementeer makkelijk anti-corona processen in uw bedrijf en optimaliseer uw planning : met de PlanManager SelfServicePortal!

Wat is de PlanManager Self Service Portal ?

De Self Service Portal van PlanManager is een website die de klant toelaat om informatie over schade (inclusief foto’s) te melden en een afspraak voor bestek te plannen, een afspraak voor een herstelling te maken en ook de herstelling van zijn of haar voertuig op te volgen. De website is toegankelijk vanaf PC, Mac, laptop, tablet of smartphone.

Hoe werkt de PlanManager Self Service Portal?

De Self Service Portal is toegankelijk via een link op uw eigen website, via een url die u kan meedelen, of via een link in een e-mail die verstuurd wordt vanuit PlanManager naar de klant. Omdat de Self Service Portal gekoppeld is aan PlanManager zijn de door de klant aangeleverde gegevens en foto’s direct voor u beschikbaar, en kan de klant voor hem relevante info raadplegen zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Waarom de PlanManager Self Service Portal gebruiken ?

Om u, hersteller, veel tijd te besparen door minder te bellen om afspraken te maken en minder gebeld te worden voor informatie over de herstelling. Om de klant toe te laten 24/7 met u te communiceren, wanneer en waar hij of zij dat wil, en aldus tegemoet te komen aan de digitale service die klanten en verzekeraars van u verwachten.

Hoe de Self Service Portal activeren?

Onze helpdesk staat daarvoor graag tot uw dienst. Stuur een e-mail naar support@insypro.com met de vraag tot activatie en wij doen het nodige. Ook zal u gedetailleerde documentatie bezorgd krijgen over het instellen van de nodige parameters in uw PlanManager-omgeving en de werking van de Self Service Portal.