Wer sind wir

Insypro, kort voor Innovative Systems Provider. Wij maken innovatieve software voor de automotive industrie. Nood aan een carrosserie beheer pakket? U bent aan het juiste adres.

Ons bedrijf is gevestigd in het centrum van Sint-Gillis-Waas. Hier hebben wij geen last van de files rond Brussel en Antwerpen. Ons team van inmiddels 10tal mensen tracht dagelijks de wereld net iets beter te maken door innovatieve software oplossingen te schrijven.

InSyPro maakt software voornamelijk voor de automobiel sector. Ons belangrijkste software pakket, PlanManager, heeft op een paar jaar tijd de carrosserie wereld in Belgie grondig doorheen geschud. PlanManager werd ontwikkeld als webapplicatie waarin elk process in het herstel van een wagen wordt ondersteund (Afspraak met de klant, gegevens uitwisselen met verzekering, berekening van kostprijs, tijdsregistratie, facturatie en rapportering,…).

Ons doel is simpel: Software maken die de werklast van onze klanten verlaagd. Waar onze klanten papierwerk zien, zien wij een opportuniteit om te automatiseren. Weg met het papier, automatiseren die handel!